Pályázatok

Támogatásban részesült a "Schreiber Kft. termelési kapacitásának bővítése" című pályázat!

A kedvezményezett neve: SCHREIBER Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Schreiber Kft. termelési kapacitásának bővítése
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-14-2014-00828
A szerződött támogatás összege: 50 481 750,- Ft
A támogatás mértéke: 50 %
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2015.12.31.
A pályázat keretén belül 1 db stancoló gép beszerzése valósul meg, mely hozzájárul a cég termelési kapacitásának növekedéséhez, a vállalat költséghatékonysági és gazdasági mutatóinak javulásához, valamint a Kft. által készített termékek minőségének javításához és mennyiségének növeléséhez a környezettudatos szempontok figyelembe vételével. A beszerzett eszköz a legmodernebb technológiájú stancoló gép, mely segítségével magasabb színvonalon és modernebb eljárással, minőségi és technológiai előrelépéssel végezheti a cég tevékenységét, ezáltal a nemzetközi piacon is nagyobb sikereket érhet el.

2016/01/22

SAJTÓKÖZLEMÉNY

SCHREIBER KFT. TERMELÉSI KAPACITÁSÁNAK BŐVÍTÉSE

A SCHREIBER Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősség Társaság 50,48 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program "Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése" című pályázati kiíráson. A 100,96 millió forint összköltségvetésű projekt célja, 1 db stancoló gép beszerzése, mely a termelési kapacitás bővítését eredményezi.

A Schreiber Kft. lemezmegmunkálással, ipari tartók, speciális és hagyományos lemezszekrények, szerszámtartó-rendszerek és hegesztett acélszerkezetek gyártásával, felülettisztítással, elektrosztatikus porfestéssel foglalkozik, valamint lézervágással, CNC él hajlítással, porfestéssel, homokszórással. A vállalkozás nem rendelkezett stancoló géppel, a termékek előállítása nagy részben lézervágóval történt. A stancoló gép előnyei a lézervágóval szemben: gyorsabb a lézervágónál, ezért több terméket tudnak előállítani ugyanazon idő alatt; olcsóbb az előállítás költsége és más anyagokat is meg tud munkálni, ezáltal az egy termék előállítására jutó költség csökkenthető.

A pályázat keretén belül 1 db stancoló gép beszerzése valósult meg, mely hozzájárul a cég termelési kapacitásának növekedéséhez, a vállalat költséghatékonysági és gazdasági mutatóinak javulásához, valamint a Kft. által készített termékek minőségének javításához és mennyiségének növeléséhez a környezettudatos szempontok figyelembe vételével. A beszerzett eszköz a legmodernebb technológiájú stancoló gép, mely segítségével magasabb színvonalon és modernebb eljárással, minőségi és technológiai előrelépéssel végezheti a cég tevékenységét, ezáltal a nemzetközi piacon is nagyobb sikereket érhet el.

További információ kérhető:
Schreiberné Inhoff Mária
Elérhetőség:
Tel.: +36 82 579-036
E-mail: info[at]schreiber[dot]hu